Venner af Races.dk


Thor Bendix Madsen


Mit navn er Thor også kendt som MiniTons. Jeg er en ung gut med masser af energi i rumpetten. Jeg bruger så bare alt mit energi på at svømme, cykle og løbe. Jeg har løbet 16:11 på 5km og 33:49 på 10km. Jeg elsker at køre race og være med i konkurrencer. Jeg elsker spændingen inden og glæden hvis man har lavet ny PR eller vundet efter et race, der er intet i verden der slår de følelser.


Jeg konkurrere på Sprint Distance Triathlon 750 meter svøm - 20 km cykling - 5 km løb. I 2016 stiller jeg op i DM serien i elite feltet for at blive dansk mester for 16-17 årige. Jeg går ligeledes efter at vinde DM sprint enkeltstart Traiathlon i samme aldersgruppe.


Mit langsigtede mål er at køre Hawaii Ironman i Pro feltet, og lave en rigtig god tid og placering. så må tiden vise hvad for en tid og placering det bliver :-)

Kasper Laumann Hartlev


Kasper er tidligere eliteløber, men fokuserer i dag primært på duathlon. På løbe-CV’et står bl.a. et par danske ungdomsmesterskaber på 5000 meter (14:57) og 10 km landevej (31:18), en titel som age group verdensmester til VM Halvmarathon i København og en række topplaceringer til store danske motionsløb som f.eks. Eremitageløbet.

Kasper har tidligere studeret i Austin, Texas, og blev her grebet af triathlon. Det kastede bl.a. en kvalifikation til VM Halv Ironman af sig, men da han, ifølge ham selv, svømmer ”af helvedes til”, er fokus nu rettet på duathlon. I 2016 kører Kasper som professionel – målsætningen går bl.a. på en topplacering til EM Duathlon i København, deltagelse i VM lang duathlon i Schweiz og en halvmarathontid under 1:09. I 2017 vil Kasper køre med blandt de bedste til VM Duathlon.

Til dagligt bor Kasper på Østerbro og stiller stadig op for barndomsklubben Blovstrød Løverne, men når hverdagen skal gøres lidt mere ekstrem, står den på bjergbestigning et eller andet koldt sted i Georgien (det er ikke løgn!). For Kasper er det afgørende, at det er lysten, der driver værket. Derfor ser I ham også til mange af de forskellige Lapio Races rundt omkring i landet – både inden for triathlon, duathlon, enkeltstart, trailløb, motionsløb og meget mere – han kan simpelthen ikke lade være.

Hvis du vil vide mere om Kasper, har han egen atletside her: https://www.facebook.com/Kasper-Laumann-Hartlev-Athlete-546665145436280/


Gunver Christy Justesen


Gunver er fuld af træningsglæder og elsker at være aktiv i sin fritid. Før 2010 tilbragte hun masser af tid i sofaen. Men siden hun januar 2010 meldte sig ind i Fitnessdk har træningsglæden taget fart. Det startede med deltagelse i 5 km kvindeløb, og dækker nu alt fra Open Water, Triathlon, Løb og Trailløb. Især trailløb er det sidste år blevet en helt stor passion. Gunver gør det i korte distancer og de længste løb er indtil videre to kvarte ironman og fire halvmarathon. Årets helt store udfordring 2016 er 25 trailløb på både Bornholm og på Kullen. Det er ikke uvant for hende at komme i mål som en af de ti sidste, men dette gør ikke glæden mindre. Tilgengæld oplever hun en intern "holde-med-hinanden-ånd" blandt de langsommeste samt en stor støtte fra med-atleter samt publikum,, hvilket gør at hun altid kommer i kontakt med mange mennesker til løbene. Gunver er uheldig fra naturens side med sygdom i både fødder, ryg og vejrtrækning, hvorfor hun også er større end en gennemsnits traithlet. For Gunver handler deltagelsen i bl.a. LapioRaces løb om at kæmpe mod kroppens udfordringer men ikke mindst også om at være sammen med broren og veninderne i smukke omgivelser.

Gunver arbejder i både Danmark og Grønland, hvorfor hun også løber i alt slags vejr. Hun foretrækker klart at løbe i -10 grader og snestorm end en fugtig sommerdag med 28 grader.

Gunver bruger også en del tid på at følge broren Dines rundt i verden - og i Danmark - når han deltager i diverse Ironman/Challenge-stævner. I fritiden skal den gamle golden retriever luftes i skoven, og så er et af årets højdepunkter skiferien til Frankrig.

Niclas Mørck


Før i tiden brugte Niclas næsten alle sine vågne timer på roning, hvor han bl.a. nået til U19 VM 2 gange som henholdsvis resulterede med en 9. og 11. plads. Fokus er dog blevet flyttet fra roning over på triatlon. Sidste år var Niclas’ første sæson som triatlet hvor det blev til 2 halve Ironmans og en hav af andre mindre stævner.

Grundende til Niclas kastede sig over triatlon, var fordi han hele tid gerne vil udfordre sig selv, blive hurtigere og så elsker han også at nørkle med sine cykler om aften efter træning, så de altid står snor lige til næste pas.

Ud over at køre triatlon er Niclas også begyndt at køre cyklocross, hvilket han også er blevet ret bidt af, hvilket har resulteret i at weekenderne hen over vinteren bliver brugt på cyklocross træning og en hel del races.

Når Niclas ikke er ude på cyklen, har løbeskoene eller badehætten på, er han i gang med sin kandidat på CBS, som også tager lidt tid.

Når Niclas ikke bruger tid på træning eller sit studie elsker Niclas at se serier, hvor han har næsten altid gang i et hav af forskellige på samme tid.

Jens Hovgård Christiansen


Jens er en alround triathlet og som har deltaget i stort set de fleste løb. Deltager både i gade triathlon og cross triathlon.


Han elsker at være med i sporten uanset om man har gode eller dårlige løbs dage ;) for der mødes glade mennesker.


Han har udført mange ½ og hele IM, deltaget i Xterra WM på Maui. Samt deltaget i flere EM og WM.


Vinder af europa turen agegruop 2014/15 i cross triathlon xterra, 2x DM sølv age group

Rasmus Kristiansen


Rasmus begyndte sit tri-eventyr i efteråret 2009 med det mål for øje, at gennemføre den første version af Challenge Copenhagen, der skulle afholdes i august 2010. Allerede tidligt i dette forløb blev han fanget af sporten, som sidenhen er blevet en stor del af Rasmus’ liv.

Rasmus har i årenes løb været en drivende kraft af Fitness dk’s tri-hold, hvor han har guidet, trænet og arrangeret events for klubbens medlemmer.

I 2014 var Rasmus med til at starte PlayGroundTriathlon, som i dag er en klub med mere end 100 licensmedlemmer, samt et meget trofast træningsfællesskab på ca. 25 atleter. PlayGroundTriathlon er tri-sportens pendant til NBRO Running, der er plads til alle der vil lege med. I 2015 lanceres der et AG hold ud af klubben, som Rasmus forventer meget af.

Sideløbende hjælper Rasmus også til i OOB Life og er generelt meget aktiv i miljøet.

Find Rasmus på de Social Medier:

Facebook: Rasmus Kristiansen, PlayGroundTriathlon Training Society

Instagram: rasmus_k_kristiansen, playgroundtriathlon

www.welovetri.com


Laurens de Kroon


Laurens startede sidste år med at dyrke triathlon for at afprøve sin krop på nye måder, efter at havde været løber i snart 10 år. Den hårde træning er begyndt at vise, at potentialet langt fra er nået endnu. Efter at deltage i Ironman 70.3 i både Kronborg og Zell-am-See, er det nye store mål kommet frem; I september 2016 vil han gerne kvalificere sig til Age Group VM Ironman 70.3 i Chattanooga i 2017, så derfor er der blevet ordentlig skruet op for træningen.

Mange af løbetimerne bliver tilbragt med NBRO Running. Fællesskabet giver stor motivation og opbakning, og har gjort at han har rykket sig meget. Derudover deler han tit vejen med Kasper Laumann Hartlev i Københavns omegn på lange cykelture med indlagte is-pauser.

Udover triathlon bliver der dystet indenfor openwater svømning, løb, cykling, trail og hvad han nu ellers kan finde på. Stille står han i hvert fald ikke!

Til dagligt arbejder han som sportsmassør ved Sportsfyssen og læser til fysioterapeut, to ting der tager tid, men ikke kan stoppe ham fra hans målsætninger. Udover arbejde, studie og sport er han meget glad for mad, Ben & Jerry’s og gode øl, så måske er det meget godt at han udsætter sig for en del udholdenhedssport!

I 2016 har han kombineret hans glæde for øl og løb, ved at vinde DM i Beermile, en sejr der smagte godt.


Billedet er fra Zell-am-See